Cisco Secure Endpoint screenshot

Cisco Secure Endpoint

Endpoint security ontwikkeld voor resiliency

Snelheid is belangrijk als het gaat om endpoint security. Detecteer, reageer op en herstel van een cyberaanval met onze cloud-native oplossing en verkort hersteltijden met wel 85%.

Stop bedreigingen voordat ze uw bedrijf besmetten

Hoe sneller bedreigingen worden opgespoord, hoe sneller bedrijven kunnen herstellen. Cisco Secure Endpoint biedt geavanceerde endpoint protection van alle controlepunten waardoor uw bedrijf veerkrachtig kan blijven.


Krachtige EDR-mogelijkheden

Stop bedreigingen met ingebouwde of volledig beheerde detectie en respons op endpoints (EDR), bedreigingsopsporing en geïntegreerd risico-gebaseerd kwetsbaarheidsbeheer van Kenna Security.

Gestroomlijnd onderzoek, snellere reactie

Tijd besteed aan ingewikkelde onderzoeken is verspilde tijd. Krijg snel de antwoorden over uw endpoints die u nodig heeft met de mogelijkheden van onze Orbital Advanced Search.

Geïntegreerde XDR-mogelijkheden

U krijgt een unified beeld, eenvoudiger incidentenbeheer en geautomatiseerde draaiboeken dankzij ons ingebouwde SecureX-platform, wat onze uitgebreide detectie en respons (XDR) de breedste in de branche maakt.

Ingebouwde SecureX-bedreigingsopsporing

Een veerkrachtig bedrijf is proactief. Blokkeer ransomwareaanvallen voordat ze schade veroorzaken, terwijl u zich ook voorbereidt op de toekomst met onze bedreigingsopsporing op menselijke maat die gebruikmaakt van het MITRE ATT&CK-framework.

Cisco Secure Endpoint – demo

Live directe demo

Wilt u zelf rondkijken? Zie tot in detail hoe u bedreigingen kunt ontdekken en verhelpen in onze live omgeving.

Vaak samen aangeschaft


SecureX-platform is ingebouwd

Elk formaat organisatie kan tijd en geld besparen met onze vereenvoudigde platformbenadering van bedreigingsdetectie en -respons in hun uitgebreide omgeving.

Cisco Umbrella en Cisco Secure Endpoint

De combinatie biedt geautomatiseerde, always-on security die overal werkt waar uw gebruikers zijn.

secure endpoint stat

Cisco Duo en Secure Endpoint

Duo verifieert de identiteit van alle gebruikers voordat toegang wordt verleend tot zakelijke toepassingen.

Cisco Secure Endpoint-licenties

Cisco Secure Endpoint

Essentials

Met Cisco Talos blokkeren we meer bedreigingen dan andere security providers. Detecteer een bedreiging éénmaal en blokkeer deze overal. Automatiseer de respons op dreigingen door geïnfecteerde hosts met één klik te isoleren.

Cisco Secure Endpoint

Advantage

Profiteer van de mogelijkheid om security onderzoek te vereenvoudigen met detectie en respons op endpoints voor eenvoudige toegang tot uw geavanceerde malwareanalyse en threat intelligence portal.

Cisco Secure Endpoint

Premier

Met bedreigingsopsporing van SecureX zoeken security experts van Cisco proactief naar bedreigingen in uw omgeving en bieden ze hoogwaardige meldingen met aanbevelingen voor herstel.


Verwante productdocumentatie

Cisco Secure Endpoint – At-a-Glance

Secure Endpoint verzorgt bescherming, detectie, respons en dekking voor gebruikerstoegang als verdediging voor uw endpoints.

Secure Endpoint – gegevensblad

Krijg een overzicht van de mogelijkheden voor preventie, detectie, bedreigingsopsporing en reacties in Cisco Secure Endpoint.

Cisco vergeleken met de concurrentie

Hoe presteert Cisco Secure Endpoint in vergelijking met andere leveranciers van endpoint security?

Validatie door derden

Lees wat analisten, klanten en testorganisaties zeggen over Cisco Secure Endpoint.

Start uw 30-daagse gratis trial

Stop bedreigingen voordat deze toeslaan, verkort de responstijd voor incidenten en stimuleer de effectiviteit van processen.