Cisco Capital is uw vertrouwde partner

Dankzij flexibele betaalmogelijkheden kunt u makkelijker de technologie aanschaffen die uw bedrijf nodig heeft om te bloeien.

Please select preferred country/region and language:


Maak optimaal gebruik van uw budget

Flexibele betaaloplossingen bieden u keuzemogelijkheden en maken het eenvoudiger voor uw bedrijf om technologie aan te schaffen en te beheren over de gehele levenscyclus. Uw bedrijf kan groeien en sneller de markt betreden met Cisco. Wij kunnen u helpen om uw IT-budget optimaal te benutten. Dat maakt onze financiering:

Betaalbaar

Afgestemd op uw budget- en technologiebehoeften, met beheerbare betalingen.

Flexibel

Met flexibele opties aan het einde van de termijn kunt u ook meer oplossingen aan het contract toevoegen naarmate uw behoeften veranderen.

Slim

Zonder kosten vooraf1 kunt u gespreid betalen en uw kapitaal besteden aan andere zakelijke prioriteiten.

Simpel

De volledige Cisco-portfolio valt hieronder en kan worden gebundeld in één voorspelbare betaling.

Voorspelbaar

Betaal gespreid in termijnen die zijn afgestemd op uw bedrijf en veranderingen in uw budget.

Gestroomlijnd

Beheer uw cashflow beter met opties waarbij u betaalt naar gebruik terwijl u groeit.

Kijk hoe u kunt betalen

Van traditionele leases en leningen tot levenscyclusbeheer, verbruiksmodellen en totaaloplossingen voor financiering, wij hebben een betaaloplossing waarmee u uw gewenste resultaten kunt behalen.

Betaaloplossingen voor alle technologie

Betaaloplossingen voor software en services

Betaaloplossingen voor circulaire IT

Verbruiksoplossingen

Voor sommige betaaloplossingen is mogelijk een aanbetaling nodig, of betaling vooraf van omzetbelasting.

Betaaloplossingen, toepasselijke financiers en de beschikbaarheid van alle vermelde programma’s verschillen per land. Het financierings- en service-aanbod via Cisco Systems Capital Corporation en zijn dochterondernemingen (gezamenlijk “Cisco Capital”) is beschikbaar in bepaalde landen en is onderhevig aan kredietgoedkeuring en ondertekening van standaarddocumenten van Cisco Capital. De tarieven en voorwaarden zijn gebaseerd op de kredietwaardigheid van een klant, typen aanbiedingen, typen producten en opties. Niet alle klanten komen in aanmerking. Niet alle services of aanbiedingen zijn beschikbaar in alle landen. Overige beperkingen kunnen van toepassing zijn. Cisco Capital behoudt zich het recht voor om het voorgaande te allen tijde te wijzigen of te annuleren.