Cisco Capital är din betrodda partner

Flexibla betalningsalternativ gör det lättare för dig att skaffa den teknik din verksamhet behöver för att växa och utvecklas.

Please select preferred country/region and language:


Få ut så mycket som möjligt av din budget

Med flexibla betalningslösningar har du alternativ, så att det blir lättare för din verksamhet att skaffa och hantera teknik under hela dess livscykel. Din verksamhet kan växa och nå marknaden snabbare med Cisco. Vi kan hjälpa dig få ut så mycket som möjligt av din IT-budget med finansiering som är …

Prisvärd

Anpassad efter din budget och dina teknikbehov, med hanterliga betalningar.

Flexibel

Med flexibla alternativ i slutet av tidsperioden kan du även lägga till fler lösningar i avtalet när dina behov utvecklas.

Smart

Du betalar inget till en början, 1 och kan sprida ut betalningarna och spara pengarna för andra verksamhetsprioriteringar.

Enkel

Hela Cisco-portföljen omfattas och kan kombineras i en förutsägbar betalning.

Förutsägbar

Betala över tid med regelbundna betalningar som passar din verksamhet och din budget.

Effektiv

Hantera kassaflödet bättre med alternativ att betala efter medans du använder och växer.

Utforska olika sätt att betala

Från traditionell leasing och lån till hantering av livscykler, förbrukningsmodeller och total lösningsfinansiering – vi har betalningslösningar som kan hjälpa dig nå dina mål.

Totala teknik
betalningslösningar

Betalningslösningar för programvara och tjänster

Cirkulär IT-betalningslösning

Konsumtionslösningar

1Vissa betalningslösningar kan kräva en handpenning eller en direkt betalning av moms.

Betalningslösningar, tillämpliga finansiärer och tillgänglighet för omnämnda program varierar beroende på landet i fråga. Finansiering och tjänsteerbjudanden genom Cisco Systems Capital Corporation och dess dotterbolag (tillsammans ”Cisco Capital”) finns tillgängliga i vissa länder och kräver kreditgodkännande och utförande av Cisco Capital-standarddokumentation. Priser och villkor baseras på kundens kreditvärdighet, erbjudandetyper, produkttyper och alternativ. Alla kunder kanske inte är kvalificerade. Vissa tjänster och erbjudanden är inte tillgängliga i vissa länder. Andra restriktioner kan också gälla. Cisco Capital förbehåller sig rätten att ändra eller återkalla ovanstående när som helst utan föregående meddelande.