Introduktion af Webex appen

Webex bringer alle sammen til at udføre enestående arbejde.

En brugervenlig app til opkald, møder, beskeder og få arbejdet gjort.

Transformer, hvordan du arbejder med Webex. Forbedr dine arbejdsstrømme, og oprethold forbindelsen med en komplet række samarbejdsfunktioner for teams til opkald, beskeder, møder og integration.

Live polling og Q&A med Slido

Øg engagementet med Webex. Muliggør mere betydningsfulde forbindelser, bekræft alles forståelse, og sørg for, at alles stemmer høres med live polling og Q&A.

Nyheder

Funktioner

Opkald med Webex

Aktivér opkald i Webex for at få opkaldsfunktioner i virksomheden på stationære og mobile enheder. Integrerede Cisco cloud- eller lokale telefonsystemer, som f.eks. UCM eller Webex Calling med Cisco MPP-telefon, tilbyder en komplet opkaldsoplevelse.

Møder i Webex

Mød sikkert med integreret video-, lyd- og indholdsdeling på enhver enhed. Brug smartfeatures til at automatisere mødeopgaver og forbedre relationer. Funktioner omfatter fjernelse af støj og forbedring af tale, fuld deling, live transkriptioner og oversættelser med Webex Assistant samt bedre kontekst med Personindsigt.

Afsendelse af beskeder i Webex

Forbliv engageret, prioriter dét, der betyder noget, og sørg for, at arbejdsgange fortsat bevæger sig fremad med beskeder, der altid er på. Vis tilgængelighed med tilpasset tilstedeværelsesstatus, fastgør eller markér ulæste beskeder for at holde vigtige områder i fokus.

Oprette forbindelse med Webex

Webex er bygget til forbindelser. Par med Cisco Webex Room-endepunkter for enhedskontrol og integrer med dine foretrukne tredjepartsapps samt dine eksisterende arbejdsgange for at strømline din arbejdsdag.

Fordele ved Webex

Indbygget sikkerhed

Stærk kryptering, overholdelse samt kontrol inden for og uden for din organisation

Let implementering og administration

Intuitiv med let klargøring, kontrol og styring af dine Webex-tjenester

Designet til at passe

Fra klasseværelset til bestyrelseslokalet til frontlinjen er Webex tilpasset til dit miljø og din arbejdsstil

Drevet af Webex

Bygget på branchens pålidelige og globale Webex-platform

Samarbejdsværktøjer til små virksomheder

Gør dine teams mere tilfredse, mere produktive og mere forbundet end nogensinde før med kraftfulde samarbejdsværktøjer til små virksomheder.