Inköpsställen

Hitta din perfekta köpväg med Ciscos försäljningsexperter

Få kontakt med vårt säljteam genom livechatt eller genom att begära att bli uppringd. Vi är här för att hjälpa dig förstå våra produkter och hitta den bästa köpupplevelsen som passar dina behov. Låt oss hjälpa dig att fatta informerade köpbeslut och ge dig en sömlös erfarenhet. Kom igång redan idag.

Chatta med Ciscos säljteam

Öppna en livechatt med vårt säljteam för att få hjälp i realtid. Alternativt kan du helt enkelt använda vår virtuella concierge, som har öppet dygnet runt. Den kan svara på de vanligaste frågorna och vägleda dig till användbara resurser.

Jag vill bli uppringd

Fyll i vårt formulär för att begära att bli uppringd inom 15 minuter. Ciscos säljteam är här för att hjälpa dig med kommande projekt eller köpbeslut. Uppge information som är viktig för att hjälpa oss att anpassa samtalet efter dina behov.

Cisco partners har det du behöver

De flesta kunder använder sig av en Cisco partner för att köpa Cisco-produkter. Partner genomgår omfattande utbildning för att bli certifierade av Cisco att sälja autentiska Cisco-produkter. Partner och vissa kunder med en direkt inköpsrelation använder sig av Cisco Commerce för offerter, konfiguration, prissättning och beställning.

Köp som levererar

Utrustning som köps via en Cisco-partner, oavsett om den är ny eller en Cisco-certifierad renovering, gör dig berättigad till Cisco-supporttjänster, uppgraderingar, ersättningsgarantier, en giltig programvarulicens och fullständig garanti.

Cisco Enterprise Agreement

Nya Cisco Enterprise Agreement samlar kraften i vår plattformssvit i ett enskilt avtal som kan skalas snabbt, vilket ger dig en förstklassig inköpsupplevelse som möjliggör bättre agilitet och ökat mervärde. 

Få uppskattningar med Cisco Commerce

Logga in för att se dina köpalternativ. Visa sparade uppskattningar (eller erbjudanden och offerter om du är en partner) med hjälp av Cisco Commerce.