Sådan køber du

Find den perfekte købsløsning i samarbejde med Ciscos salgseksperter

Sæt dig i forbindelse med vores salgsteam via livechat, eller anmod om at blive ringet op. Vi står klar til at hjælpe dig med at forstå vores produkter samt at finde den bedste købsproces, der passer til dine behov. Lad os hjælpe dig med at foretage kompetente købsbeslutninger gennem en gnidningsfri købsoplevelse. Kom i gang nu.

Chat med Cisco Sales

Start en livechat med vores salgsteam for at få hjælp i realtid, eller sæt dig i forbindelse med vores virtuelle portner, som har åbent døgnet rundt. Den kan besvare de fleste ofte stillede spørgsmål og henvise dig til nyttige ressourcer.

Anmod om at blive ringet op

Udfyld vores formular for at anmode om at blive ringet op inden for 15 minutter. Ciscos salgsteam står klar til at hjælpe dig med dine kommende projekter eller købsbeslutninger. Giv os nogle afgørende oplysninger, så vi kan skræddersy opkaldet til dine behov.

Få alt, hvad du har brug for, hos Cisco-partnere

De fleste kunder arbejder sammen med en Cisco-partner for at købe Cisco-produkter. Partnere gennemgår omfattende uddannelse for at blive certificeret af Cisco til at sælge ægte Cisco-produkter. Partnere og visse kunder med et direkte købsforhold bruger Cisco Commerce til tilbud, konfiguration, prisfastsættelse og bestilling.

Det har betydning, HVOR du køber

Sammen med udstyr købt gennem Ciscos partnere, uanset om det er nyt eller Cisco Certified Refurbished-udstyr, får du ret til Ciscos servicesupport, opgraderinger, erstatningsgarantier, en gyldig softwarelicens og en fuld garanti.

Cisco Enterprise Agreement

Den nye Cisco Enterprise Agreement giver dig hele vores platformspakke i én kontrakt, som hurtigt kan skaleres, så du får en premium-købsoplevelse, der giver bedre fleksibilitet og mere værdi. 

Få estimater på Cisco Commerce

Log på for at se dine købsmuligheder. Se gemte estimater (eller handler og tilbud, hvis du er partner) med Cisco Commerce.