Met partnerships is alles mogelijk

Een Cisco-partnership biedt u exclusieve voordelen zoals programma's en specialisaties die zijn ontworpen om u te belonen, trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden die uw praktijk moderniseren en kansen om uw capaciteiten en verkoopinitiatieven te transformeren.

Uw winstgevendheid is ons voornaamste doel

Profiteer van onze programma’s en voordelen, exclusief voor Cisco-partners.

Partnerprogramma

Een programma dat flexibel is en focust op het leveren van meerwaarde aan klanten.

Marketing Velocity

Training die u bijstaat bij het moderniseren van uw marketingbenadering, aanpasbare campagnes en toegang tot een fantastische digitale community.

Trajecten naar transformatie

Ontdek hoe Cisco u kan helpen met ontwikkelende klantbehoeften en het toevoegen van nieuwe mogelijkheden.

Neem deel aan het Cisco-partnernetwerk

Maak een account

Zet de eerste stap in het registratieproces door een Cisco-account aan te maken. Gebruikers met een account kunnen deelnemen aan het Cisco-partnernetwerk.

Meld u aan als Cisco-partner of koppel uw account

Voor nieuwe bedrijven

Log in met uw Cisco-account en meld uw bedrijf aan als Cisco-partner om toegang te krijgen tot exclusieve content voor partners.

Voor personen

Log in met uw Cisco-account en koppel die account aan een bestaand Cisco-partnerbedrijf om toegang te krijgen tot exclusieve content voor partners.

Cisco-partners leveren echte resultaten

Het stadion van de toekomst

Succesvolle bedrijven volgen niet altijd de gebaande paden. Cisco-partner AmpThink speelt het spelletje niet alleen mee, maar schrijft nieuwe spelregels – en de overwinning lijkt zeker.

De weg vrijmaken voor anderen

Als een van de eerste leden van de Afro-Amerikaanse Cisco-partnercommunity maakt TGS de weg vrij voor andere bedrijven met eigenaren van kleur.

Zoek een partner

Partners werken samen met hun klanten bij het integreren, bouwen, kopen van en adviseren over oplossingen, software en services.