Slik kjøper du

Finn den perfekte kjøpemåten med Cisco Sales-eksperter

Ta kontakt med salgsteamet vårt via chat i sanntid eller ved å be om å bli ringt tilbake. Vi er her for å hjelpe deg forstå produktene våre og finne den beste kjøpemåten som passer dine behov. La oss hjelpe deg med å ta informerte kjøpsavgjørelser og gi deg en sømløs opplevelse. Kom i gang nå.

Chat med Cisco Sales

Start en chat i sanntid med salgsteamet vårt for umiddelbar hjelp, eller ta kontakt med vår virtuelle tjener, som er døgnåpen. Den er klar til å svare på de vanligste spørsmålene og veilede deg til nyttige ressurser.

Be om å bli ringt tilbake

Fyll ut skjemaet for å be om å bli ringt tilbake innen 15 minutter. Ciscos salgsteam er her for å hjelpe deg med kommende prosjekter eller kjøpsavgjørelser. Oppgi nøkkelinformasjon slik at vi kan tilpasse samtalen til dine behov.

Du er fullt dekket med Cisco-partnere

De fleste kunder samarbeider med en Cisco-partner for å kjøpe produkter fra Cisco. Partnere gjennomgår omfattende opplæring for å bli sertifisert av Cisco for å selge produkter produsert av Cisco. Partnere og noen kunder med en direkte kjøpsrelasjon bruker Cisco Commerce til tilbud, konfigurering, prisfastsetting og bestilling.

Hvor du kjøper, er viktig

Utstyr kjøpt gjennom Cisco-partnere, enten nytt eller Cisco-sertifisert overhalt, gir deg rett til Ciscos tjenestestøtte, oppgraderinger, reservedelsgarantier, en gyldig programvarelisens og full garanti.

Cisco Enterprise Agreement

Den nye Cisco Enterprise-avtalen bringer hele vår plattformpakkes effektivitet inn under én enkelt kontrakt som kan skaleres raskt. Dette gir deg et førsteklasses innkjøpssystem med mer fleksibilitet og bedre valuta for pengene. 

Få estimater på Cisco Commerce

Logg på for å se dine kjøpsalternativer. Vis lagrede estimater (eller avtaler og tilbud hvis du er en partner) med Cisco Commerce.