Partnerskap som gjør alt mulig

Et Cisco-partnerskap gir deg eksklusive fordeler som programmer og spesialiseringer skapt til å belønne deg, opplæring og trening som moderniserer forretningspraksisen, og muligheter til å fornye salgskunnskaper og -metoder.

Lønnsomheten din er vårt viktigste mål

Benytt deg av våre programmer og fordeler, kun for Cisco-partnere.

Partnerprogram

Et partnerprogram som er fleksibelt strukturert basert på hvordan du skaper verdi for kundene dine.

Marketing Velocity

Opplæring for å modernisere markedsføringstilnærmingen og få tilpassbare kampanjer, samt tilgang til et førsteklasses digitalt miljø.

Stier til transformasjon

Utforsk mulighetene for hvordan Cisco kan hjelpe deg bygge nye ferdigheter og oppfylle kundebehov som er i stadig endring.

Bli med i Ciscos partnernettverk

Opprett en konto

Ta første trinnet i registreringsprosessen og opprett en konto med Cisco. En bruker med en konto kan melde seg inn i Ciscos partnernettverk.

Register som en Cisco-partner eller knytt til kontoen din

For nye selskaper

Logg på med Cisco-kontoen din, og registrer selskapet ditt som en Cisco-partner for å få tilgang til eksklusivt innhold for partnere.

For enkeltpersoner

Logg på med Cisco-kontoen din, og knytt selskapet ditt opp til et eksisterende Cisco-partnerselskap for å få tilgang til eksklusivt innhold for partnere.

Cisco-partnere skaper påtagelige resultater

Fremtidens stadion

Forretninger som lykkes, spiller ikke alltid etter reglene. Cisco Partner AmpThink synes ikke det er nok å spille spillet, de skaper et nytt et og vinner.

Rydder vei for andre

Et av de første medlemmene av det afrikansk-amerikanske Cisco Partner Community, TGS, hjelper å åpne dørene for forretninger eiet av andre fargede personer.

Finn en partner

Partnerne arbeider for å integrere, bygge, kjøpe og gi råd om løsninger, programvarer og tjenester for kundene.