Vásárlási útmutató

Találja meg tökéletes vásárlási útvonalát a Cisco értékesítési szakértőivel

Kapcsolatba léphet értékesítési csapatunkkal élő chaten keresztül vagy visszahívást kérve. Segítünk abban, hogy megismerje termékeinket és megtalálja a legjobb vásárlási utat, amely illeszkedik az Ön igényeihez. Segítünk tájékozott vásárlási döntések meghozatalában, és zökkenőmentes élményt nyújtunk. Kezdje el most.

Beszéljen a Cisco értékesítési csapatával

Indítson élő chatet értékesítési csapatunkkal való valós idejű segítségért, vagy egyszerűen használja virtuális portásunkat, amely 24/7 elérhető. Készen áll arra, hogy válaszolja a leggyakrabban feltett kérdéseinket és útmutatást nyújtson hasznos erőforrásokhoz.

Visszahívás kérése

Töltse ki űrlapunkat, hogy 15 percen belül visszahívást kérjen. A Cisco értékesítési csapata itt van, hogy segítsen az előttünk álló projektekkel vagy vásárlási döntésekkel kapcsolatban. Szükséges információkat adjon meg ahhoz, hogy a hívást az Ön igényeihez igazítsuk.

A Cisco-partnerekre számíthat

Az ügyfelek többsége Cisco-partnerektől vásárol Cisco termékeket. A partnerek alapos képzés teljesítése után kapják meg a tanúsítványt, amelynek birtokában eredeti Cisco termékeket értékesíthetnek. A partnerek és néhány közvetlenül vásárló ügyfél a Cisco Commerce segítségével igényel árajánlatot, illetve e funkción keresztül intézi a konfigurálást, árképzést és rendelést.

Nem mindegy, hol vásárol

A Cisco partnerein keresztül megvásárolt új és a Cisco által gyárilag felújított termékek vásárlása esetén Cisco szolgáltatási támogatásra, frissítésekre, garanciális cserére, érvényes szoftverlicencre és teljes körű jótállásra jogosult.

Cisco nagyvállalati megállapodás

A Cisco nagyvállalati megállapodás egyetlen, gyorsan méretezhető szerződésben egyesíti a teljes platformcsomagunkat, és prémium vásárlási élményt, valamint nagyobb agilitást és több értéket biztosít Önnek. 

Kérjen előkalkulációt a Cisco Commerce rendszerében

Jelentkezzen be a vásárlási lehetőségei megtekintéséhez. Mentett becsléseket (vagy üzleteket és ajánlatokat, ha Ön Cisco-partner) tekinthet meg a Cisco Commerce használatával.