Termékek és letöltések keresése
When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select

Saját támogatás

Open/View Cases

A kérelmek megnyitásához vagy megtekintéséhez szolgáltatási szerződésre van szüksége

TAC Connect Bot

Azonnali frissítések a TAC-esetekről és egyebekről

A műszaki támogatási központ telefonos elérhetősége

Állapoteszközök

 • Biztonsági segédletek

  A Cisco biztonsági támogatási portálja hatékony segítséget nyújt a Cisco termékeit és szolgáltatásait, valamint harmadik felek termékeit érintő biztonsági fenyegetések és sebezhetőségek ellen.

 • Értesítés a termékeket érintő problémákról

  A biztonsághoz és sebezhetőséghez kapcsolódó problémákon kívül értesülhet a közvetlenül a Cisco-termékeket érintő jelentős problémákról, amelyek esetében frissítésre, megkerülő megoldásra vagy egyéb intézkedésre van szükség az ügyfél részéről.

 • Cisco Cloud-állapot

  Ellenőrizheti a Cisco felhőalapú Webex, biztonsági és IoT szolgáltatásaira vonatkozó ajánlatokhoz kapcsolódó szolgáltatások és alkotóelemek aktuális állapotát.

 • TAC Connect Bot

  A már meglévő esetekhez a TAC Connect Bot önkiszolgáló élményt nyújt az ügyfelek és a partnerek számára a gyakori esetekkel kapcsolatos kérdésekhez és alapvető tranzakciókhoz – mindezt várakozás nélkül.

További eszközök

 • Együttműködéses megoldások elemzése

  Olyan eszközök, amelyek segítik az együttműködési infrastruktúra mindennapi működését.

 • Cisco CLI-elemző

  A Cisco CLI-elemző (korábbi nevén ASA CLI-elemző) egy okos SSH-kliens beépített TAC-eszközökkel és tudással. Úgy tervezték, hogy segítsen elhárítani a Cisco által támogatott szoftverek hibáit és ellenőrizni azok megfelelő működését.

 • Saját értesítések

  A Saját értesítések funkciónak köszönhetően a felhasználó feliratkozhat a Cisco biztonsági segédletekkel, megszüntetett termékekkel, a termékeket érintő problémákkal, valamint a Cisco-termékek és -technológiák szoftvereire és hibáira vonatkozó frissítésekkel kapcsolatos értesítésekre.

Összes eszköz megtekintése

Licencek

Szoftverletöltések

 • Cisco-szoftverkereső

  A Cisco szoftverkeresőjével a Cisco biztonsági segédletei között kereshet a Cisco IOS, IOS XE, NX-OS és ACI módú NX-OS szoftververziói vonatkozásában.

 • Cisco-szoftver letöltése

  Letöltheti a Cisco-szoftverek legújabb frissítéseit, hibajavításait és verzióit.