Găsiți produse și descărcări
When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select

Asistență

Open/View Cases

Pentru a deschide sau a vizualiza un caz, aveți nevoie de contract de servicii

Bot de conectare TAC

Primiți actualizări instantanee despre cazul dvs. TAC și multe altele

Contactați TAC prin telefon

Retururi

Instrumente

 • Consultanță privind securitatea

  Portalul Cisco Security oferă informații concrete, pe baza cărora puteți lua măsuri pentru a remedia aspectele vulnerabile și amenințările privind securitatea ce pot exista atât în produsele și serviciile Cisco, cât și în cele de la terți.

 • Notificări

  Aflați care sunt problemele semnificative, în afara celor legate de vulnerabilitățile de securitate, care implică direct produsele Cisco și care necesită, de obicei, un upgrade, o soluție alternativă sau altă acțiune din partea clientului.

 • Starea Cisco Cloud

  Verificați starea actuală a serviciilor și a componentelor corespunzătoare ofertelor Cisco Webex, de securitate și IoT bazate pe cloud.

 • Bot de conectare TAC

  Pentru cazurile existente, botul de conectare TAC pune la dispoziție o interfață self-service, prin care clienții și partenerii pot să afle răspunsuri la întrebările obișnuite legate de cazuri și să efectueze tranzacțiile de bază, fără a aștepta la rând.

Mai multe instrumente

 • Collaboration Solution Analyzer

  Suită de instrumente care vă ajută în operațiunile zilnice din infrastructura de colaborare.

 • Cisco CLI Analyzer

  Cisco CLI Analyzer (fostul ASA CLI Analyzer) este un client SSH inteligent, cu instrumente interne TAC și cunoștințe integrate. Este conceput pentru a ajuta la depanarea și la verificarea stării generale de funcționare a software-ului Cisco acceptat.

 • Notificările mele

  Funcția Notificările mele le permite utilizatorilor să se aboneze și să primească notificări, cum ar fi: consultanța privind securitatea Cisco, sfârșitul ciclului de viață, anunțuri funcționale importante, precum și actualizări privind software-ul și erorile corespunzătoare anumitor produse și tehnologii Cisco.

Vizualizați toate instrumentele

Licențe

Software și descărcări

 • Instrument de verificare software Cisco

  Utilizați instrumentul de verificare software Cisco pentru a căuta îndrumările privind securitatea valabile pentru anumite versiuni software ale Cisco IOS, IOS XE, NX-OS și NX-OS în modul ACI.

 • Descărcați software-ul Cisco

  Obțineți cele mai recente actualizări, corecții și versiuni ale software-ului Cisco.