Produse, soluții și servicii

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi produsele Cisco corespunzătoare cerințelor dvs.? Sunteți în locul potrivit. Dacă aveți nevoie de ajutor privind depanarea, documentația, asistența sau descărcarea, accesați secțiunea noastră de asistență tehnică.

Produse în funcție de tehnologie

Soluții

Cisco poate oferi organizației dvs. soluții pentru orice, de la rețelistică și centre de date la soluții pentru colaborare și securitate. Găsiți opțiunile care corespund cel mai bine cerințelor companiei dvs.

Servicii Cisco Customer Experience

Servicii de consultanță

Beneficiați de servicii de consultanță la nivel expert, care vă oferă informații bazate pe date, pentru a crea arhitectura IT a mediului dvs. și a o optimiza.

Asistență pentru soluții

Experții vă oferă asistență centralizată în mediul dvs. de soluții Cisco pentru mai multe produse și mai mulți furnizori.

Asistență pentru hardware

Asistență tehnică oferită de experți, bazată pe informațiile obținute din rezolvarea a milioane de cazuri la nivel mondial.

Asistență pentru software

Beneficiați de toate avantajele oferite de software-ul Cisco, atât la sediu, cât și în cloud.

Pachete de servicii

Pachetele noastre de servicii oferă expertiză, informații, instruire și asistență, prin intermediul platformei noastre digitale CX Cloud.

Consultanță orientată pe proiect

Experții noștri vă ajută să planificați, să proiectați și să implementați noi transformări tehnologice bazate pe proiecte.

Servicii gestionate

Experții noștri vă gestionează direct operațiunile IT, pentru a reduce timpul de obținere a valorii.

Servicii de instruire

Instruire și certificări care vă pot îmbunătăți abilitățile și perfecționa forța de muncă.