Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger online

Center for tillid og gennemsigtighed

Cisco er engageret i at fastholde stærk beskyttelse for vores kunder, produkter og virksomhed. Vi stræber efter at opbygge og vedligeholde tillid, reducere risiko og simpelthen gøre, hvad der er rigtigt.

Cisco Systems, Inc. og dets datterselskaber (samlet "Cisco") er engageret i at beskytte din datasikkerhed og give dig en positiv oplevelse på vores websites og under brug af vores produkter og tjenester ("Løsninger").

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger gælder for Ciscos websites og løsninger, der linker til eller refererer til denne erklæring, og den beskriver, hvordan vi håndterer personoplysninger, samt de valgmuligheder du har vedrørende indsamling, brug og adgang til personoplysninger, samt hvordan du opdaterer og retter dine personoplysninger. Du kan få yderligere oplysninger om vores retningslinjer for personoplysninger i forbindelse med Cisco-løsninger i de løsningsspecifikke fortrolighedsdataark og -kort, tilbudsbeskrivelser og andre meddelelser, som er modtaget ved eller før dataindsamlingen. Visse af Ciscos websteder og løsninger kan have deres egen dokumentation om beskyttelse af personlige oplysninger, der beskriver, hvordan vi håndterer personoplysninger specifikt for disse websteder eller løsninger. Hvis en specifik bemærkning for et website eller en Løsning adskiller sig fra denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, har den specifikke bemærkning forrang. Hvis der er forskel på en oversat, ikke-engelsk version af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, har den amerikansk-engelske version forrang.

Hvad er personoplysninger?

"Personoplysninger" er alle oplysninger, som med rimelighed kan bruges til at identificere en enkeltperson eller på anden måde gøre en enkeltperson identificerbar og omfatter bl.a. navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, loginoplysninger (såsom kontonummer og adgangskode), kontooplysninger for sociale medier og betalingskortnumre.

De typer personoplysninger, som vi kan behandle, afhænger af forretningskonteksten og de formål, oplysningerne blev indsamlet i forbindelse med. De kan omfatte:

 • Kontakt-, abonnement- og konto-/registreringsoplysninger samt onlineidentifikatorer
 • Loginoplysninger, hvor vi kræver, at en konto oprettes 
 • Indhold i kommunikation (f.eks. lyd, video eller tekst), socialt medie og diskussionsforum eller andre kommunikationsoplysninger, når du interagerer med Cisco
 • Økonomiske oplysninger (f.eks. oplysninger om bankkonto eller kreditkort)
 • Detaljer om en enkeltpersons virksomhed eller andre interesser og meninger (f.eks. oplysninger i en CRM-database) 
 • Oplysninger om brugeren og brugen af vores websteder og løsninger, herunder systemoplysninger såsom enhedsidentifikatorer og telemetri (såsom IP- eller MAC-adresse), hvis disse data er knyttet til en specifik persons enhed.

Hvis vi knytter andre data til dine personoplysninger, behandler vi de tilknyttede data som personoplysninger.

Indsamling og brug af dine personoplysninger

Vi kan indsamle data, inklusive personoplysninger, om dig, idet du bruger vores websteder og løsninger og interagerer med os. Vi indhenter også personoplysninger fra betroede tredjepartskilder og hyrer tredjeparter til at indsamle personoplysninger på vores vegne i overensstemmelse med gældende love.

Vi kan anvende dine personoplysninger med henblik på drift af vores virksomhed og som hjælp til at sikre vores forretningssikkerhed, til at levere, forbedre og tilpasse vores websteder og løsninger, sende meddelelser, marketingkommunikation eller anden kommunikation og til andre legitime formål, som er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Vi indsamler personoplysninger af forskellige forretningsrelaterede grunde, f.eks. med henblik på:

 • CRM-håndtering og administration
 • Ordrebehandling, herunder fakturering og betaling
 • Gendannelse af aktiver samt returnering og udskiftning af produkter
 • Oprettelse og administration af brugerkonti
 • Klargøring af websites og Løsninger samt aktivering af brug af bestemte funktioner
 • Analyse, personlig tilpasning, præcisionsforbedring og forbedring af brugeroplevelsen, kommunikationer og interaktioner
 • Afsendelse af kommunikation til dig, herunder til marketing- eller kundetilfredshedsformål, enten direkte fra Cisco eller fra andre partnere
 • Administration af kommunikationspræferencer. Du kan til enhver tid ændre dine kommunikationspræferencer. Du kan se dine valgmuligheder og vælge dine kommunikationspræferencer nedenfor
 • Opfyldelse af kontrakter, levering af løsninger og kundeservice
 • Håndtering af jobansøgninger
 • Administration af onlinekurser, test og certifikater
 • Facilitering af konferencer, webinarer og andre events
 • Beskyttelse af Cisco, vores brugere, websteder og løsninger og andre.

Hvis du vælger at give Cisco en tredjeparts personoplysninger (såsom navn, e-mailadresse og telefonnummer), så angiver du, at du har tredjepartens tilladelse til at gøre dette. Eksempler kan være videresendelse af reference- eller marketingmateriale til en ven eller at sende jobhenvisninger. Tredjeparter kan framelde al fremtidig kommunikation ved at følge linket i den første meddelelse eller ved at indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger.

I nogle tilfælde kan Cisco og de tredjeparter, vi engagerer, automatisk indsamle data via cookies, weblogs, webbeacons og andre lignende programmer. Du kan få flere oplysninger nedenfor i afsnittet Brug af cookies og lignende teknologier.

Dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger

Vi har brug for din hjælp til at sørge for, at dine personoplysninger altid er ajourførte og korrekte. Vi stiller muligheder til rådighed, som du kan bruge til at tilgå, berigtige, tilbageholde eller slette dine personoplysninger:

 • Du kan se eller redigere dine personoplysninger og præferencer på Cisco.com online ved hjælp af Ciscos profiladministrationsværktøj.
 • Når Cisco er "dataansvarlig", kan du gøre brug af din ret til at få adgang og anmode om rettelse, tilbageholdelse, indsigelse og sletning i henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning direkte hos Cisco, sådan som det er beskrevet i dokumentationen, eller ved at indsende en anmodning via anmodningsformularen til beskyttelse af personlige oplysninger.
 • Når Cisco er "databehandler", og du vil gøre brug af din ret til at få adgang og anmode om rettelse, tilbageholdelse eller sletning, henviser Cisco dig direkte til den dataansvarlige i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning.
 • Hvis du har brug for yderligere hjælp med at tilgå, rette, tilbageholde eller slette dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os direkte. Vi vil besvare din henvendelse inden for 30 dage eller på en passende måde i henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis vi ikke kan efterkomme din anmodning eller har brug for mere tid, giver vi en forklaring.

Dine valgmuligheder og valg af dine kommunikationspræferencer

Vi giver dig mulighed for at modtage en række oplysninger om vores virksomhed, programmer, websteder og løsninger. Du kan administrere dine kommunikationspræferencer når som helst via følgende metoder:

 • Ved at følge de instruktioner, der er inkluderet i hver reklamemail fra os om at afmelde dig de pågældende mails.
 • Ved at udfylde og indsende denne formular eller ved at kontakte os via post på: Cisco Systems, Inc., Privacy Office, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, USA. Sørg for at inkludere dit navn, din e-mailadresse, den modtagne kommunikation, leveringsmetode (f.eks. post, e-mail, telefonopkald eller sms) og eventuelle yderligere oplysninger om det materiale, du ikke længere ønsker at modtage.
 • Sms'er: svar med teksten "STOP", "END" eller "QUIT" på den sms, du modtager

Disse valg gælder ikke for tjenestemeddelelser eller anden nødvendig kommunikation, der betragtes som en del af visse programmer, websteder og løsninger, som du kan modtage lejlighedsvis, medmindre du annullerer eller stopper med brugen i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne. Hvis du giver os tilladelse, kan dine personoplysninger blive delt med tredjeparter (f.eks. Ciscos samarbejdspartnere eller leverandører), så vi kan underrette dig om websteder, programmer, produkter eller tjenester, der kan være interessante for dig. Indsend en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger for at framelde dig Ciscos tredjepartsdeling med henblik på opfyldelse af marketingformål.

Når du bruger eller interagerer med vores websteder, løsninger eller på anden måde indsender personoplysninger til os, accepterer du, at vi kan kommunikere med dig angående sikkerhed, datasikkerhed og administrative problemer vedrørende din brug. Hvis vi f.eks. bliver opmærksom på et sikkerhedssystembrud, kan vi forsøge at informere dig om det ved at slå en meddelelse op på vores websites, sende en e-mail til dig eller på anden måde kontakte dig.

Videregivelse af dine personoplysninger

Personoplysninger kan blive behandlet af tredjeparter med henblik på driften af vores virksomhed, for at levere, analysere, forbedre, sikre og tilpasse vores websteder og løsninger, sende marketingmateriale eller anden kommunikation i relation til vores virksomhed og til andre legitime formål, som er tilladt iht. den gældende lovgivning eller på anden vis med dit samtykke.

Personoplysninger kan blive videregivet på følgende måder:

 • Inden for Cisco og med vores datterselskaber verden over i forbindelse med databehandlingsformål såsom marketing, virksomhedsdrift, overholdelse, sikkerhed, website- eller løsningsfunktionalitet eller opbevaring.
 • Med forretningspartnere, leverandører af tjenester, autoriserede agenter for tredjepart eller kontrahenter for at levere et ønsket website, en ønsket Løsning, tjeneste eller transaktion. Eksempler omfatter behandling af ordrer og kreditkorttransaktioner, hostingwebsteder, hostingseminarregistrering, hjælp med salgsrelaterede initiativer eller før-/eftersalgsupport og yde kundesupport.
 • Med Ciscos forretningspartnere eller leverandører, så de kan dele oplysninger med dig om deres produkter eller tjenester. Indsend en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger for at framelde dig Ciscos tredjepartsdeling med henblik på opfyldelse af marketingformål.
 • I forbindelse med eller under forhandlinger om alle fusioner, salg af firmaaktiver, konsolidering eller omstrukturering, finansiering eller anskaffelse af alle eller en del af vores virksomhed af eller til en anden virksomhed.
 • Som respons på en anmodning om oplysninger af en kompetent myndighed eller tredjepart, hvis vi mener, at videregivelse er i overensstemmelse med eller på anden måde påkrævet ifølge gældende lovgivning, bestemmelser eller retshandlinger
 • Med politiet, offentlige myndigheder eller andre tredjeparter, i det omfang det er nødvendigt for at overholde regler for retsproces eller opfylde nationale sikkerhedskrav, beskytte Ciscos rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores forretningspartnere, dig eller andre, eller som i øvrigt påkrævet af gældende lovgivning.
 • I aggregeret, anonymiseret og/eller afidentificeret form, som ikke med rimelighed kan bruges til at identificere dig
 • Hvis vi meddeler dig det på anden måde, og du indvilger i delingen

Dine personoplysningers sikkerhed

Vi træffer rimelige og passende foranstaltninger til at beskytte de personoplysninger, du har betroet os, og behandler dem sikkert i overensstemmelse med denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Cisco iværksætter fysiske, tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er designet til at hjælpe med at beskytte dine personoplysninger mod hændelig eller ulovlig destruering, tab, ændring samt uautoriseret videregivelse og adgang. Vi kræver også kontraktmæssigt, at vores leverandører beskytter sådanne oplysninger mod utilsigtet eller ulovlig destruering, tab, ændring, uautoriseret udlevering eller adgang.

Opbevaring og bortskaffelse af personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger efter behov ud fra de formål, de blev indsamlet med henblik på. Vi opbevarer og bruger dine personoplysninger efter behov for at overholde vores forretningskrav og juridiske forpligtelser, løse tvister, beskytte vores aktiver og håndhæve vores rettigheder og aftaler.

Vi opbevarer ikke personoplysninger i identificerbart format, når formålet/formålene, som personoplysninger blev indsamlet med henblik på, er opnået, og der intet juridisk eller forretningsmæssigt behov er for at gemme disse personoplysninger. Derefter vil dataene enten blive destrueret, slettet, anonymiseret og/eller fjernet fra vores systemer.

Brug af cookies og lignende teknologier

Cisco bruger automatiske dataindsamlingsværktøjer som f.eks. cookies, integrerede weblinks, pixels, tags og webbeacons. Disse værktøjer indsamler visse standardoplysninger, som din browser sender til os (f.eks. IP-adresse (Internet Protocol), MAC-adresse, clickstream-adfærd og telemetri).

Disse værktøjer bidrager til at gøre dit besøg på vores websted og din brug af vores løsninger lettere, mere effektiv og tilpasset. Vi bruger også oplysningerne til at forbedre vores websted og løsninger, levere bedre service og værdi, få en bedre forståelse af din potentielle interesse i vores websteder og løsninger og til at vise dig mere relevante annoncer samt andet indhold.

Vi arbejder sammen med tredjeparter for at vise annoncer på vores website og administrere vores annoncer på andre websites. Vores tredjepartspartnere kan bruge cookies eller lignende teknologier til at levere annoncer til dig baseret på din browsingaktivitet og dine interesser. Generiske, ikke-tilpassede annoncer vises fortsat, hvis denne type tredjepartsannoncering er deaktiveret.

Få mere at vide om eller fravælg interessebaserede reklamer i afsnittet Sådan bruger Cisco automatiske dataindsamlingsværktøjer.

Klik på linket "Cookies" nederst på en vilkårlig side på dette websted for at opdatere dine cookie-præferencer. Desuden kan du bruge andre værktøjer til at administrere cookies og lignende teknologier. Du kan f.eks. have kontrolfunktioner i din browser, der begrænser, hvordan de websteder, du besøger, kan bruge cookies.

Automatisk beslutningstagning

Vi behandler personoplysninger ved hjælp af både manuelle og automatiske behandlingsmetoder. Automatiske metoder bruges ofte til at supplere vores manuelle metoder i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Når en enkeltpersons rettigheder og legitime interesser kan blive påvirket af denne automatiske beslutningstagning, vil vi give den pågældende enkeltperson mulighed for at stille spørgsmål om beslutningen eller anmode om en manuel gennemgang. Manuel gennemgang kan udføres af Cisco-medarbejdere eller pålidelige tredjeparts-samarbejdspartnere, som arbejder på Ciscos vegne.

Linkede websteder

Vi kan levere links til andre tredjepartswebsteder og -tjenester, der er uden for Ciscos kontrol, og som er reguleret af den respektive tredjeparts politik for beskyttelse af personlige oplysninger i stedet for denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil opfordre dig til at gennemse de erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger, der er opslået på de websites, du besøger, og de programmer, du bruger.

Forummer og chatrum

Hvis du deltager i debatforummer, lokale communities eller chatrum på et Cisco-website, skal du være opmærksom på, at de oplysninger, du angiver der (såsom din offentlige profil og dine kommentarer), offentliggøres for andre og kan bruges til at kontakte dig, sende dig uopfordrede meddelelser eller til formål, som hverken Cisco eller du har kontrol over. Vær også opmærksom på, at individuelle forummer og chatrum kan have yderligere regler og betingelser. Cisco er ikke ansvarlig for personoplysninger eller andre oplysninger, som du vælger at angive i disse forummer. Hvis du vil anmode om at få fjernet dine personoplysninger fra vores blog eller communityforum, skal du indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger. I visse tilfælde kan vi muligvis ikke fjerne alle dine personoplysninger og kommentarer. I sådanne tilfælde sender vi dig et svar og en forklaring.

Beskyttelse af børns personlige oplysninger

Cisco opfordrer forældre og værger til at indtage en aktiv rolle i deres børns onlineaktiviteter. Cisco indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn uden relevant samtykke fra forældre eller værge. Hvis du mener, at vi kan have indsamlet personoplysninger fra nogen under den gældende myndighedsalder i dit land uden relevant samtykke, kan du underrette os via de metoder, der er beskrevet i afsnittet Spørgsmål, kommentarer og sådan kan du kontakte os. Derefter træffer vi de relevante forholdsregler, så vi straks kan undersøge og håndtere problemet.

International overførsel, behandling og opbevaring af personoplysninger

Da Cisco er en global organisation, kan personoplysninger blive overført til Cisco i USA, til ethvert Cisco-datterselskab verden over eller til tredjeparter og forretningspartnere som beskrevet ovenfor, som befinder sig i forskellige retskredse verden over. På samme måde kan personoplysninger tilgås fra lande, hvor Cisco eller Ciscos datterselskaber driver virksomhed. Cisco vil overføre dine personoplysninger i overensstemmelse med godkendte overførselsmekanismer og gældende juridiske krav i lokalområdet.

Ved at bruge vores websites og løsninger eller levere personoplysninger til os anerkender og accepterer du, i det omfang gældende lovgivning tillader det, overførsel, behandling og opbevaring af sådanne oplysninger uden for dit bopælsland, hvor standarderne for databeskyttelse kan være anderledes.

Cisco sikrer og muliggør global overførsel af personoplysninger på forskellige måder:

 • APEC-certificering for beskyttelse af personlige oplysninger

Ciscos globale ordning for beskyttelse af personlige oplysninger, som er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, overholder APEC's (økonomisk samarbejde i Asien-Stillehavsområdet) system for regler for beskyttelse af personlige oplysninger på tværs af grænser (CBPRs) og genkendelse af beskyttelse af personlige oplysninger for behandlere (PRP). APEC CBPR-systemet og PRP stiller en ramme til rådighed, som organisationer kan bruge til at sikre beskyttelsen af personoplysninger, der overføres mellem deltagende APEC-økonomier. Du kan få mere at vide om APEC-rammen for beskyttelse af personlige oplysninger, CBPRs og PRP på webstedet for CBPR. Vores certificering gælder for vores forretningsprocesser på tværs af vores globale drift, hvor der behandles og overføres personoplysninger til/fra vores samarbejdspartnere i hele verden. Se vores certificeringer under APEC CBPR System Directory og APEC PRP Directory.

Du kan få mere at vide om omfanget af vores deltagelse eller indsende en forespørgsel om beskyttelse af personlige oplysninger via BBB National Programs, som er vores ansvarlighedsagent, ved at klikke på det officielle mærke nedenfor:


Cisco Systems Inc. confirmation seal
 
Cisco Systems Inc. confirmation seal
 • EU's bindende virksomhedsregler – Dataansvarlig

Ciscos globale program og politik for beskyttelse af personlige oplysninger fastsætter ifølge hollandske, polske, spanske og andre relevante europæiske tilsynsmyndigheder ekstra garantier i forhold til beskyttelse af enkeltpersoners privatliv, grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder i forbindelse med overførsel af personoplysninger, der beskyttes i henhold til EU-lovgivningen. Ciscos bindende virksomhedsregler – dataansvarlig (BCR-C) angiver, at internationale overførsler, der udføres i hele verden af Cisco-enheder, der er underlagt disse regler som dataansvarlig for europæiske personoplysninger, har fordel af relevante sikkerhedsforanstaltninger.

Du kan finde en kopi af vores BCR-C i vores globale politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan få flere oplysninger om bindende virksomhedsregler på Europa-Kommissionens websted.

 • Principper for beskyttelse af personlige oplysninger i EU og USA, Storbritanniens udvidelse til principper for beskyttelse af personlige oplysninger i EU og USA og principper for beskyttelse af personlige oplysninger i Schweiz og USA

  Overførsel af personoplysninger i EU/Storbritannien (og Gibraltar)/Schweiz-USA

  Når vi overfører personlige oplysninger til andre lande end Den Europæiske Union ("EU"), det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), Storbritannien ("Storbritannien") (og Gibraltar) og Schweiz til lande uden en tilstrækkelighedsbeslutning, kan vi benytte standardkontraktbestemmelserne, bindende virksomhedsregler — dataansvarlig eller andre juridiske overførselsmekanismer med tilstrækkelige foranstaltninger til beskyttelse af personoplysninger. Desuden overholder Cisco Systems, Inc. og virksomhedens underafdelinger i USA (samlet kaldet "Cisco-USA") principperne for beskyttelse af personlige oplysninger i EU-USA (DPF i EU-USA), Storbritanniens udvidelse til DPF i EU-USA og principperne for beskyttelse af personlige oplysninger i Schweiz og USA (DPF for Schweiz-USA) for overførsel af personlige oplysninger fra EU, EØS, Storbritannien (og Gibraltar) og Schweiz til USA.

  Principper for beskyttelse af personlige oplysninger

  Cisco-USA har bekræftet over for det amerikanske handelsministerium, at virksomheden overholder principperne i DPF for EU-USA med hensyn til behandling af personoplysninger, der modtages fra EU og EØS under påberåbelse af DPF for EU-USA og fra Storbritannien (og Gibraltar) under påberåbelse af Storbritanniens udvidelse til DPF i EU-USA. Cisco-USA har også bekræftet over for det amerikanske handelsministerium, at virksomheden overholder principperne i DPF for Schweiz-USA med hensyn til behandling af personoplysninger, der modtages fra Schweiz under påberåbelse af DPF for Schweiz-USA. Hvis der er uoverensstemmelse mellem vilkårene i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger på nettet og principperne i DPF for EU-USA, Storbritanniens udvidelse til DPF-principperne for EU-USA og eller DPF-principperne for Schweiz-USA, har DPF-principperne forrang. Du kan læse mere om DPF-programmet og se vores certificering på DPF-webstedet.

  I henhold til DPF-principperne forpligter Cisco-USA sig til følgende:

  • Cisco-USA er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som virksomheden modtager i henhold til DPF, og kan derefter overføre dem til tredjeparter, der fungerer som agenter på vegne af denne. Cisco-USA overholder DPF-principperne for alle videre overførsler af personoplysninger fra EU, EØS, Storbritannien (og Gibraltar) og Schweiz (se eksempler på disse overførsler i Videregivelse af dine personoplysninger), herunder hæftelsesordninger for videre overførsel. I visse situationer kan Cisco-USA blive pålagt at udlevere personoplysninger ved retmæssige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at overholde krav vedrørende national sikkerhed eller retshåndhævelse. Desuden har Cisco-USA forpligtet sig til at beskytte personoplysninger, der modtages fra EU- og EØS-medlemslande, Schweiz og Storbritannien (og Gibraltar) (se eksempler på de personoplysninger, som Cisco behandler, når du bruger vores websteder og løsninger og interagerer med os, i Indsamling og brug af dine personoplysninger) i overensstemmelse med DPF's gældende principper og for at hjælpe med at sikre, at personoplysninger, der indsamles fra enkeltpersoner, kan tilgås af dem som en del af deres individuelle rettigheder, når Cisco er dataansvarlig for personlige oplysninger (se Dine rettigheder i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger). Desuden bekræfter Cisco rettighederne for enkeltpersoner i EU, EØS, Storbritannien (og Gibraltar) og Schweiz til at anmode om adgang til deres oplysninger, mens oplysningerne er i USA, og om at korrigere, rette og supplere unøjagtige eller mangelfulde oplysninger. Disse enkeltpersoner har desuden ret til at anmode om sletning af personoplysninger, som er blevet håndteret i strid med DPF-principperne. Berørte enkeltpersoner, der gerne vil have adgang til deres data, kan se, hvordan de kontakter os, i Videregivelse af dine personoplysninger, eller de kan sende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger online.
  • I overensstemmelse med DPF-principperne for EU-USA, Storbritanniens udvidelse til DPF-principperne for EU-USA og/eller DPF-principperne for Schweiz-USA forpligter Cisco-USA sig til at håndtere klager i forbindelse med beskyttelsen af dine personlige oplysninger samt vores indsamling og brug af dine personoplysninger, der overføres til USA, i henhold til DPF-principperne. Enkeltpersoner i EU, EØS, Storbritannien (og Gibraltar) og Schweiz, som har spørgsmål eller klager i forbindelse med DPF eller vedrørende Cisco-USA's behandling eller international overførsel af deres personoplysninger, skal først kontakte Cisco-USA ved at indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger online.
  • Cisco-USA har desuden forpligtet sig til at henvise uafklarede klager i forbindelse med beskyttelse af personlige oplysninger i henhold til DPF-principperne til en uafhængig tredjepartsmekanisme til løsning af tvister i USA, DPF Services, som drives af BBB National Programs. Hvis du ikke modtager rettidig anerkendelse af din klage, eller hvis din klage ikke håndteres på tilfredsstillende vis, kan du gå til https://bbbprograms.org/programs/all-programs/dpf-consumers/ProcessForConsumers for at få mere at vide og indsende en klage. Denne service ydes gratis til dig..
  • Hvis din DPF-klage ikke kan løses via ovenstående kanaler, kan du under visse omstændigheder påberåbe dig bindende mægling for visse tilbageværende krav, som ikke er løst via andre afhjælpningsmekanismer. Se https://www.dataprivacyframework.gov/s/article/G-Arbitration-Procedures-dpf?tabset-35584=2.
  • Cisco-USA er underlagt USA's Federal Trade Commissions myndighedskontrol.

  Klagehåndtering

Cisco er forpligtet til at håndtere dine klager og besvare spørgsmål i forbindelse med beskyttelsen af dine personlige oplysninger samt vores indsamling og brug af disse oplysninger. Hvis du har spørgsmål eller vil klage i forbindelse med beskyttelsen af dine personoplysninger samt vores indsamling og brug af disse oplysninger, kan du kontakte os via formularen til anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller vil klage i forbindelse med beskyttelsen af dine personoplysninger samt vores indsamling og brug af disse oplysninger, der sendes til USA i henhold til DPF-principperne, kan du få flere oplysninger i Principper for beskyttelse af personlige oplysninger.

Alternativt kan du kontakte tilsynsmyndigheden for databeskyttelse i din jurisdiktion for at få hjælp. (Bemærk: Ciscos hovedkvarter i EU ligger i Holland. Som sådan er vores førende myndighed i EU den hollandske Autoritiet Persoonsgegevens).

Opdatering af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger for Cisco

Vi kan opdatere denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger til enhver tid. Hvis vi modificerer vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, lægger vi den reviderede version op her med en opdateret revideringsdato. Hvis vi foretager omfattende ændringer af vores erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, kan vi også meddele dig dette på andre måder, f.eks. ved at slå en meddelelse op på vores website eller sende dig en besked. Ved fortsat at bruge vores website, efter at sådanne revideringer er trådt i kraft, accepterer og indvilger du i revideringerne og i at overholde dem.

Ciscos erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger blev revideret og trådte i kraft den 26. september 2023.

Klik her for at se den tidligere version af erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål, kommentarer og måder, hvorpå vi kan kontaktes

Vi sætter pris på din mening. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer i relation til denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, skal du indsende en anmodning om beskyttelse af personlige oplysninger eller sende en e-mail til:

Chief Privacy Officer
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA

Americas Privacy Officer
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA

Europe, Middle East, and Africa (EMEA) Privacy Officer
Cisco Systems International BV
Haarlerbergweg 13-19,
1101 CH Amsterdam-Zuidoost, Netherlands

Asia Pacific, Japan, and China (APJC) Privacy Officer
Cisco Systems (USA) Pte Ltd
80 Pasir Panjang Road
Level 25, Maple Tree Business City 2,
Singapore 117372

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger

OpsummeringHvis du vil have mere at vide om yderligere Cisco-tilbud, skal du se dataarkene om beskyttelse af personlige oplysninger på Cisco Trust Center

Sådan kan du kontakte os

Anmodningsformular for beskyttelse af personlige oplysninger

Mail: Cisco Systems, Inc.
Juridisk afdeling
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 USA