Declarația de confidențialitate Cisco online

Centrul pentru încredere și transparență

Cisco se angajează să mențină sisteme avansate de protecție pentru clienții noștri, pentru produsele noastre și pentru compania noastră. Credem în consolidarea și menținerea încrederii, în reducerea riscului și în a face ceea ce este corect.

Cisco Systems, Inc. și filialele sale (denumite colectiv „Cisco”) se angajează să vă protejeze confidențialitatea și să vă ofere o experiență pozitivă pe site-urile noastre web și când utilizați produsele și serviciile noastre („Soluțiile”).

Această Declarație de confidențialitate este valabilă pentru site-urile web și pentru Soluțiile Cisco care afișează un link către Declarația de confidențialitate sau fac referire la aceasta; de asemenea, descrie modul în care gestionăm Datele cu caracter personal, opțiunile pe care le aveți privind colectarea, utilizarea și accesarea Datelor dvs. cu caracter personal, precum și modul în care le puteți actualiza sau corecta. Puteți găsi informații suplimentare despre practicile noastre legate de Datele cu caracter personal aferente Soluțiilor Cisco în fișele și hărțile de confidențialitate a datelor specifice Soluțiilor, în descrierile ofertelor sau în alte notificări furnizate înaintea sau în momentul colectării datelor. Anumite site-uri web și Soluții Cisco pot avea propriile documente privind confidențialitatea, în care se descrie modul în care gestionăm Datele cu caracter personal doar pentru site-urile web sau Soluțiile respective. Dacă o anumită prevedere pentru un site web sau o Soluție diferă de prezenta Declarație de confidențialitate, prevederea respectivă va prevala. Dacă există diferențe între versiunile traduse, care nu sunt în limba engleză, ale acestei Declarații de confidențialitate, versiunea în limba engleză SUA va prevala.

Ce sunt Datele cu caracter personal?

„Date cu caracter personal” sunt toate informațiile care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru a identifica o persoană, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile de conectare (precum numărul contului și parola), informațiile despre conturile de pe rețelele de socializare sau numărul cardului de plată.

Tipurile de Date cu caracter personal pe care le putem prelucra depind de contextul activității și de scopurile în care au fost colectate. Acestea pot include:

 • detalii de contact, despre abonament și despre cont/înregistrare, precum și identificatori online;
 • informațiile de conectare, dacă solicităm crearea unui cont;
 • conținutul comunicărilor (cum ar fi audio, video, text), detaliile comunicărilor de pe rețelele de socializare și forumurile de discuții sau alte detalii privind interacțiunile cu Cisco;
 • informații financiare (cum ar fi detaliile contului bancar sau informațiile cardului de credit);
 • detalii despre afacerile și alte interese și opinii ale unei persoane (cum ar fi informațiile păstrate într-o bază de date pentru gestionarea relațiilor cu clienții);
 • informații despre utilizatori și despre utilizarea site-urilor web și a Soluțiilor noastre, inclusiv informații de sistem, cum ar fi datele de identificare și telemetrie privind dispozitivele (cum ar fi adresa IP sau MAC), dacă astfel de date sunt asociate sau aferente dispozitivelor persoanelor respective.

Dacă asociem Datelor cu caracter personal alte date, le vom trata ca Date cu caracter personal.

Colectarea și utilizarea Datelor cu caracter personal

Putem colecta date despre dvs., inclusiv Date cu caracter personal, când ne utilizați site-urile web sau Soluțiile și când interacționați cu noi. De asemenea, colectăm Date cu caracter personal din surse terțe de încredere și angajăm terți pentru a colecta Date cu caracter personal în numele nostru, conform legislației în vigoare.

Vă putem utiliza Datele cu caracter personal pentru a ne desfășura și securiza activitatea; pentru a oferi, îmbunătăți și personaliza site-urile web și Soluțiile Cisco; pentru a trimite notificări, mesaje de marketing și alte comunicări și pentru alte scopuri legitime, permise de legislația în vigoare.

Colectăm Date cu caracter personal din diverse motive de afaceri, cum ar fi:

 • gestionarea și administrarea relațiilor cu clienții;
 • procesarea comenzilor, inclusiv plata și facturarea;
 • recuperarea activelor și returnarea sau înlocuirea produselor;
 • crearea și administrarea conturilor utilizatorilor;
 • furnizarea de site-uri web și Soluții și permiterea utilizării anumitor caracteristici;
 • analizarea, personalizarea, sporirea acurateței și îmbunătățirea experienței utilizatorilor, a comunicării și a interacțiunilor;
 • trimiterea de comunicări către clienți, inclusiv în scop de marketing și de feedback, fie direct din partea Cisco, fie de la partenerii noștri;
 • gestionarea preferințelor de comunicare. Puteți modifica oricând preferințele dvs. de comunicare. Consultați secțiunea Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare de mai jos;
 • semnarea contractului, livrare de Soluții și servicii pentru clienți;
 • gestionarea cererilor de angajare;
 • administrarea educației, a testelor și a certificărilor online;
 • facilitarea conferințelor, webinarelor și a altor evenimente;
 • protejarea Cisco, a utilizatorilor noștri, a site-urilor web și a Soluțiilor noastre, precum și ale altora.

Dacă alegeți să puneți la dispoziția Cisco Date cu caracter personal (cum ar fi numele, e-mailul și numărul de telefon) ale unor terți, confirmați că aveți permisiunea acestora. Un exemplu ar fi redirecționarea materialelor de referință sau de marketing către un prieten sau recomandări pentru un post. Terțele părți se pot dezabona de la comunicările viitoare accesând linkul furnizat în mesajul inițial sau trimițând o Solicitare privind confidențialitatea.

În anumite cazuri, Cisco sau părțile terțe contractate de noi pot colecta automat date prin intermediul modulelor cookie, al jurnalelor web, al semnalizatoarelor web și al altor aplicații similare. Pentru mai multe informații, citiți secțiunea Utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii web, de mai jos.

Drepturile dvs. privind confidențialitatea

Pentru a vă menține Datele cu caracter personal corecte și la zi, avem nevoie de ajutorul dvs. Pentru a vă accesa, corecta, elimina sau șterge Datele cu caracter personal, aveți mai multe opțiuni:

 • Vă puteți vizualiza sau modifica online Datele cu caracter personal și preferințele de pe Cisco.com folosind Instrumentul de gestionare a profilului Cisco.
 • Când Cisco acționează ca „operator de date”, puteți să vă exercitați dreptul de accesare și să solicitați corectarea, eliminarea, dezactivarea și ștergerea datelor conform legislației în vigoare privind protecția datelor fie adresându-vă direct Cisco, așa cum este descris în documentația specifică site-ului web și Soluției, fie completând formularul Solicitare privind confidențialitatea.
 • Când Cisco acționează ca „persoană împuternicită de operatorul de date” și doriți să vă exercitați dreptul de accesare sau să solicitați corectarea, eliminarea sau ștergerea datelor, Cisco vă va redirecționa către operatorul de date, conform legislației în vigoare privind protecția datelor.
 • Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară sau de ajutor privind accesarea, corectarea, eliminarea sau ștergerea Datelor dvs. cu caracter personal, contactați-ne direct. Vă vom răspunde la solicitare în termen de 30 de zile sau, după caz, conform legislației în vigoare privind protecția datelor. Dacă nu vă putem onora solicitarea sau dacă avem nevoie de mai mult timp, vă vom oferi o explicație.

Opțiunile dvs. și selectarea preferințelor de comunicare

Vă oferim opțiunea de a primi diverse informații cu privirea la activitatea, programele, site-urile web și Soluțiile noastre. Vă puteți gestiona oricând preferințele de comunicare prin următoarele metode:

 • urmând instrucțiunile incluse în fiecare e-mail promoțional de la noi pentru a nu mai primi tipul de corespondență respectiv;
 • Completând și trimițând acest formular sau contactându-ne prin poștă la: Cisco Systems, Inc., Privacy Office, 170 West Tasman Dr., San Jose, CA 95134, SUA Includeți numele dvs., adresa de e-mail, comunicarea primită, metoda de livrare (precum poștă, e-mail, apel telefonic, text) și orice informații suplimentare despre materialul pe care nu mai doriți să îl primiți.
 • În cazul mesajelor primite prin serviciul de mesaje scurte („SMS”), răspundeți cu „STOP”, „END” sau „QUIT” la mesajul text primit.

Aceste opțiuni nu sunt valabile în cazul notificărilor privind serviciile și al altor comunicări obligatorii, considerate parte a anumitor programe, site-uri web și Soluții, pe care le puteți primi periodic, dacă nu le anulați sau nu încetați să le utilizați, în conformitate cu termenii și condițiile acestora. Cu permisiunea dvs., Datele dvs. cu caracter personal pot fi transmise unor terți (cum ar fi partenerii de afaceri sau distribuitorii Cisco) pentru a vă informa despre site-uri web, programe, produse sau servicii care vă pot interesa. Pentru a solicita Cisco să nu mai transmită nimic către terți în scopurile de marketing ale acestora, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea.

Dacă utilizați sau interacționați cu site-urile web sau cu Soluțiile noastre sau dacă ne oferiți Date cu caracter personal în orice alt mod, sunteți de acord să vă trimitem comunicări despre securitate, confidențialitate și probleme administrative legate de utilizare. De exemplu, dacă aflăm despre o breșă în sistemul de securitate, putem încerca să vă anunțăm prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web, trimițându-vă un e-mail sau contactându-vă în alt mod.

Dezvăluirea Datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal pot fi prelucrate de terți pentru a ne ajuta să ne desfășurăm activitatea; să oferim, să analizăm, să îmbunătățim, să securizăm și să personalizăm site-urile web și Soluțiile noastre; să trimitem comunicări de marketing și de alt tip în legătură cu activitatea noastră și în alte scopuri legitime, conform legislației în vigoare sau consimțământului dvs.

Datele cu caracter personal pot fi dezvăluite în următoarele moduri:

 • în cadrul Cisco și al oricăreia dintre filialele noastre din întreaga lume, în scopul prelucrării datelor pentru marketing, operațiunile companiei, conformitate, securitate, funcționarea site-ului web sau a Soluției sau pentru stocare;
 • partenerilor de afaceri, furnizorilor de servicii, agenților terți autorizați sau contractanților, dacă este necesar pentru furnizarea unor site-uri web, Soluții sau servicii ori pentru tranzacții. De exemplu: procesarea comenzilor și tranzacțiile cu carduri de credit, găzduirea site-urilor web, găzduirea înregistrării la seminare, asistență legată de vânzări (atât înaintea, în timpul, cât și după vânzare) și furnizarea de asistență pentru clienți;
 • Cu partenerii de afaceri sau cu comercianții Cisco, astfel încât aceștia să poată partaja cu dvs. informații legate de produsele sau serviciile lor. Pentru a solicita Cisco să nu mai transmită nimic către terți în scopurile de marketing ale acestora, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea.
 • în legătură cu sau în timpul negocierilor cu alte companii privind fuzionări, vânzări de active, consolidări sau restructurări, finanțări sau achiziționarea – integrală sau parțială – a companiei noastre;
 • ca răspuns la solicitările de informații din partea autorităților sau unor terțe părți competente, când considerăm că dezvăluirea nu încalcă sau este impusă de legi, reglementări sau procese legale în vigoare;
 • instituțiilor de ordine publică, autorităților guvernamentale sau altor terți, dacă este necesar pentru respectarea proceselor legale sau cerințelor de securitate națională; pentru protejarea drepturilor, proprietății sau securității Cisco, ale partenerilor noștri de afaceri, ale dvs. ori ale altora sau dacă ne este impus prin lege;
 • într-o formă agregată, anonimizată și/sau neidentificabilă, care să nu poată fi utilizată în mod rezonabil pentru identificarea dvs.;
 • dacă vă înștiințăm în această privință și ne acordați consimțământul.

Securitatea Datelor cu caracter personal

Luăm măsuri rezonabile și adecvate pentru a proteja Datele cu caracter personal pe care ni le încredințați și pentru a le gestiona în siguranță, conform acestei Declarații de confidențialitate. Cisco implementează mijloace de protecție fizice, tehnice și organizaționale pentru a vă proteja Datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii și modificării, dezvăluirii și accesării neautorizate. De asemenea, le impunem prin contract furnizorilor noștri să protejeze astfel de informații împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii și modificării, dezvăluirii sau accesării neautorizate.

Păstrarea și eliminarea Datelor cu caracter personal

Păstrăm Datele cu caracter personal după cum este necesar pentru îndeplinirea scopului în care au fost colectate. Vom păstra și vom utiliza Datele cu caracter personal dacă este necesar pentru a ne îndeplini obligațiile de afaceri și legale, pentru a soluționa dispute, pentru a ne proteja activele, pentru a ne exercita drepturile și pentru a pune în aplicare contractele.

Nu vom păstra Datele cu caracter personal într-o formă identificabilă dacă scopul sau scopurile pentru care au fost colectate au fost atinse și nu există niciun temei legal sau comercial pentru păstrarea unor astfel de date. Ulterior, datele vor fi distruse, șterse, anonimizate și/sau eliminate din sistemele noastre.

Utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii similare

Cisco utilizează instrumente de colectare automată a datelor, cum ar fi cookie-urile, linkurile web încorporate, pixelii, etichetele și semnalizatoarele web. Aceste instrumente colectează anumite informații standard pe care browserul dvs. ni le trimite (precum adresele Internet Protocol [IP] și MAC, datele privind fluxul de clicuri și datele telemetrice).

Aceste instrumente vă permit să accesați site-urile web și Soluțiile noastre mai ușor, mai eficient și într-un mod mai personalizat. De asemenea, utilizăm informațiile pentru a ne îmbunătăți site-urile web și Soluțiile, pentru a oferi servicii superioare și valoare suplimentară, pentru a înțelege mai bine posibilul dvs. interes față de site-urile web și Soluțiile noastre și pentru a vă oferi reclame și alt conținut, în funcție de interesele dvs.

Încheiem parteneriate cu terți pentru a afișa materiale publicitare pe site-ul nostru și pentru a ne gestiona materialele publicitare de pe alte site-uri. Partenerii noștri terți pot utiliza cookie-uri sau tehnologii similare pentru a vă furniza materiale publicitare în funcție de activitățile de navigare și interesele dvs. Dacă dezactivați afișarea acestor materiale publicitare ale terților, aceștia vor continua să vă afișeze reclame, dar vor fi generice, nepersonalizate.

Pentru mai multe informații sau dacă doriți să renunțați la publicitatea bazată pe interese, consultați Cum utilizează Cisco instrumentele de colectare automată a datelor.

Pentru a vă actualiza preferințele privind cookie-urile, accesați linkul „Cookie-uri” din partea de jos a oricărei pagini a acestui site web. În plus, pentru a controla cookie-urile și tehnologiile similare, ați putea utiliza și alte instrumente. De exemplu, este posibil să aveți în browserul de internet opțiuni prin care să limitați capacitatea site-urilor web pe care le vizitați de a folosi cookie-uri.

Proces decizional automat

Prelucrăm Datele cu caracter personal atât prin metode de prelucrare manuale, cât și automate. Metodele automate sunt utilizate adesea pentru a veni în sprijinul metodelor manuale, conform legislației în vigoare. În cazul în care drepturile și interesele legitime ale unei persoane sunt afectate de o asemenea decizie luată automat, îi vom oferi persoanei respective posibilitatea de a se informa în privința deciziei sau de a solicita revizuirea manuală. Revizuirea manuală poate fi efectuată de angajați ai Cisco sau de parteneri de afaceri terți de încredere, în numele Cisco.

Linkurile către alte site-uri web

Putem furniza linkuri către site-uri web și servicii terțe asupra cărora Cisco nu deține niciun control și care sunt guvernate de politicile de confidențialitate ale terților respectivi, nu de această Declarație de confidențialitate. Vă recomandăm să citiți declarațiile de confidențialitate postate pe site-urile web pe care le accesați și în aplicațiile pe care le utilizați.

Forumurile de discuții și camerele de chat

Dacă participați la un forum de discuții sau la o cameră de chat pe un site web Cisco, trebuie să știți că informațiile pe care le furnizați acolo (precum profilul dvs. public și comentariile) vor fi puse la dispoziția publicului larg și ar putea fi utilizate pentru a vă contacta, pentru a vă trimite mesaje nesolicitate sau pentru alte scopuri care nu se află sub controlul companiei Cisco sau al dvs. De asemenea, rețineți că forumurile și camerele de chat individuale pot avea reguli și condiții suplimentare. Cisco nu își asumă responsabilitatea pentru Datele cu caracter personal sau celelalte informații pe care alegeți să le trimiteți în cadrul acestor forumuri. Pentru a solicita eliminarea Datelor dvs. cu caracter personal de pe blogul nostru sau din forumul comunității, trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea. În unele cazuri, este posibil să nu putem elimina toate Datele cu caracter personal și comentariile dvs. În astfel de cazuri, vă vom oferi un răspuns și o explicație.

Confidențialitatea copiilor

Cisco încurajează părinții și tutorii legali să supravegheze activitățile online ale copiilor lor. Cisco nu colectează intenționat Date cu caracter personal de la copii, fără acordul corespunzător din partea părinților sau al tutorilor legali ai acestora. În cazul în care considerați că am colectat Date cu caracter personal de la o persoană cu vârsta sub limita minimă legală din țara dvs., fără acordul persoanelor corespunzătoare, informați-ne prin mijloacele descrise în secțiunea Întrebări, comentarii și cum ne puteți contacta. Vom lua măsurile necesare pentru a investiga și remedia prompt problema.

Transferul internațional, prelucrarea și stocarea Datelor cu caracter personal

Întrucât Cisco este o organizație internațională, este posibil să transferăm Date cu caracter personal către Cisco din Statele Unite ale Americii, către orice filială Cisco din lume sau către terți și parteneri de afaceri din diferite țări, conform descrierii de mai sus. În mod similar, Datele cu caracter personal pot fi accesate din țările în care își desfășoară activitatea Cisco și filialele sale. Cisco va transfera Datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu mecanismele de transfer aprobate, precum și cu cerințele din legislația locală în vigoare.

Dacă utilizați site-urilor web și Soluțiile noastre sau ne furnizați orice Date cu caracter personal, dacă legea în vigoare permite, înțelegeți și acceptați faptul că informațiile respective sunt transferate, prelucrate și stocate în afara țării dvs. de reședință, unde standardele privind protecția datelor pot fi diferite.

Cisco protejează și permite transferul internațional al Datelor cu caracter personal în câteva moduri:

 • Certificarea APEC privind confidențialitatea

  Programul global privind confidențialitatea al companiei Cisco, descris în această Declarație de confidențialitate, este în conformitate cu sistemul de Reguli de confidențialitate transfrontaliere (CBPR) și de Recunoaștere a confidențialității pentru entitățile împuternicite de operatorii de date (PRP) ale organizației Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC). Sistemul CBPR și PRP ale APEC le oferă organizațiilor un cadru pentru a asigura protecția Datelor cu caracter personal transferate între statele APEC participante. Puteți găsi mai multe informații despre Cadrul de confidențialitate APEC, regulile CBPR și PRP pe site-ul CBPR. Certificarea noastră este valabilă pentru procesele de afaceri și pentru operațiunile noastre la nivel global în cadrul cărora se prelucrează și se transferă Date cu caracter personal către/de la afiliații noștri din întreaga lume. Pentru a vizualiza certificările noastre, consultați APEC CBPR System Directory și APEC PRP Directory.

  Pentru informații suplimentare despre participarea noastră sau pentru a trimite o întrebare privind confidențialitatea prin BBB National Programs, agentul nostru de verificare a conformității, dați clic pe sigiliul oficial de mai jos:


  Cisco Systems Inc. confirmation seal
   
  Cisco Systems Inc. confirmation seal
 • Reguli corporative obligatorii în UE – Operator de date

  Autoritățile de reglementare privind confidențialitatea din Țările de Jos, Polonia, Spania și din alte țări europene au aprobat programul și politicile de confidențialitate Cisco la nivel global, deoarece oferă măsuri de protecție suplimentară pentru confidențialitatea, drepturile fundamentale și libertățile individuale privind transferul de Date cu caracter personal protejate de legislaţia europeană. Regulile corporative obligatorii – Operatori de date (BCR-C) ale Cisco prevăd faptul că transferurile internaționale de Date cu caracter personal din Europa către restul lumii efectuate de entități Cisco în conformitate cu aceste reguli ca operator de date beneficiază de o protecție adecvată.

  O copie a prevederilor BCR-C poate fi găsită în Politica noastră globală de confidențialitate. Mai multe informații despre prevederile BCR pot fi găsite pe site-ul Comisiei Europene.

 • Cadrul de confidențialitate a datelor UE – SUA, extensia pentru Regatul Unit a Cadrului de confidențialitate a datelor UE – SUA și cadrul de confidențialitate a datelor Elveția – SUA

  Transferul UE/Regatul Unit (și Gibraltar)/Elveția – SUA al Datelor cu caracter personal

  Când transferăm Date cu caracter personal în afara Uniunii Europene („UE”), a Spațiului Economic European („SEE”), a Regatului Unit („UK”) (și a Gibraltarului) și a Elveției în țări care nu beneficiază de o decizie de adecvare, este posibil să ne bazăm pe Clauzele contractuale standard, pe Regulile corporative obligatorii în UE – Operator de date sau pe alte mecanisme legale de transfer, cu măsuri de protecție corespunzătoare implementate pentru protecția Datelor cu caracter personal. De asemenea, Cisco Systems, Inc. și filialele sale din SUA (denumite colectiv „Cisco-SUA”) respectă Cadrul de confidențialitate a datelor UE – SUA (DPF UE – SUA), extensia pentru UK a DPF UE – SUA și Cadrul de confidențialitate a datelor Elveția – SUA (DPF Elveția – SUA) pentru transferul Datelor cu caracter personal din UE, SEE, UK (și Gibraltar) și Elveția către SUA.

  Cadrul de confidențialitate a datelor

  Cisco-SUA a notificat Departamentul Comerțului al SUA că respectă principiile DPF UE – SUA cu privire la prelucrarea Datelor cu caracter personal primite din UE și SEE cu respectarea DPF UE – SUA și din UK (și Gibraltar) cu respectarea extensiei pentru UK a DPF UE – SUA. De asemenea, Cisco-SUA a notificat Departamentul Comerțului al SUA că respectă principiile DPF Elveția – SUA cu privire la prelucrarea Datelor cu caracter personal primite din Elveția, cu respectarea DPF Elveția – SUA. În cazul unui conflict între termenii din prezenta Declarație de confidențialitate online și principiile DPF UE – SUA, extensia pentru UK la principiile DPF UE – SUA și/sau principiile DPF Elveția – SUA, principiile DPF vor avea prioritate. Pentru mai multe informații despre programul DPF și pentru a vizualiza certificarea noastră, accesați site-ul web DPF.

  În conformitate cu principiile DPF, Cisco-SUA își ia următoarele angajamente:

  • Cisco-SUA își asumă responsabilitatea pentru prelucrarea Datelor cu caracter personal pe care le primește în condițiile DPF și pe care le poate transfera ulterior către terți care acționează în numele său. Cisco-SUA respectă principiile DPF pentru toate transferurile de Date cu caracter personal din UE, SEE, UK (și Gibraltar) și Elveția (pentru exemple de astfel de transferuri, consultați Dezvăluirea Datelor cu caracter personal), inclusiv prevederile privind răspunderea în cazul transferului. În anumite situații, Cisco-SUA poate avea obligația de a dezvălui Date cu caracter personal ca răspuns la solicitările legale din partea autorităților publice, inclusiv de a îndeplini cerințele privind securitatea națională sau aplicarea legii. Mai mult, Cisco-SUA se angajează să protejeze Datele cu caracter personal primite din țările membre ale UE, din Elveția și din UK (și Gibraltar) (pentru exemple de Date cu caracter personal pe care le prelucrează Cisco atunci când utilizați site-urile web și Soluțiile noastre sau interacționați cu noi, consultați secțiunea Colectarea și utilizarea Datelor cu caracter personal), în conformitate cu principiile în vigoare ale Acordului, și să se asigure că Datele cu caracter personal colectate de la diferite persoane le sunt accesibile acestora, conform drepturilor pe care le au atunci când Cisco este operatorul Datelor cu caracter personal (consultați Drepturile dvs. privind confidențialitatea). De asemenea, Cisco recunoaște dreptul persoanelor din UE, SEE, UK (și Gibraltar) și Elveția să solicite accesul la datele lor în timp ce se află pe teritoriul SUA, precum și să corecteze, să modifice și să completeze datele inexacte sau incomplete. Persoanele respective au și dreptul de a solicita ștergerea informațiilor cu caracter personal manipulate cu încălcarea principiilor DPF. Persoanele vizate interesate de accesarea datelor trebuie să consulte Dezvăluirea datelor cu caracter personal pentru informații privind modul de a ne contacta sau trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea online.
  • În conformitate cu Principiile DPF UE – SUA, extensia pentru UK la principiile DPF UE – SUA și/sau principiile DPF Elveția – SUA, Cisco-SUA se angajează să rezolve reclamațiile privind confidențialitatea dvs. și colectarea sau utilizarea de către noi a Datelor dvs. cu caracter personal transferate în SUA, în conformitate cu Principiile DPF. Persoanele din UE, SEE, UK (și Gibraltar) și Elveția cu solicitări sau reclamații privind DPF sau orice alte întrebări sau preocupări privind prelucrarea de către Cisco-SUA sau transferul internațional al Datelor cu caracter personal trebuie să contacteze mai întâi Cisco-SUA prin trimiterea unei Solicitări privind confidențialitatea online.
  • Cisco-SUA s-a angajat, de asemenea, să trimită reclamațiile nerezolvate privind confidențialitatea, în conformitate cu Principiile DPF, către un mecanism independent de soluționare a litigiilor de către o terță parte cu sediul în SUA, DPF Services, operat de BBB National Programs. În cazul în care nu primiți o confirmare în timp util a reclamației dvs. sau dacă aceasta nu este soluționată în mod satisfăcător, vă rugăm să accesați https://bbbprograms.org/programs/all-programs/dpf-consumers/ProcessForConsumers pentru mai multe informații și pentru a depune o plângere. Acest serviciu vă este furnizat în mod gratuit.
  • În cazul în care reclamația dvs. privind DPF nu poate fi soluționată prin intermediul canalelor de mai sus, în anumite condiții, puteți invoca arbitrajul obligatoriu pentru anumite reclamații rămase, care nu au fost soluționate prin alte mecanisme de recurs. Consultați https://www.dataprivacyframework.gov/s/article/G-Arbitration-Procedures-dpf?tabset-35584=2.
  • Cisco-SUA se supune autorității de reglementare din SUA (Comisia federală pentru comerț).

Soluționarea reclamațiilor

Cisco se angajează să rezolve reclamațiile și problemele legate de confidențialitatea dvs. și de colectarea și utilizarea de către noi a Datelor dvs. cu caracter personal. Dacă aveți nelămuriri sau reclamații cu privire la confidențialitatea dvs. și la colectarea și utilizarea de către noi a Datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului Solicitare privind confidențialitatea.

Pentru reclamații sau probleme cu privire la confidențialitatea dvs. și la colectarea sau utilizarea de către noi a Datelor dvs. cu caracter personal transferate în SUA în conformitate cu principiile DPF, vă rugăm să consultați Cadrul de confidențialitate a datelor.

Alternativ, puteți contacta autoritatea de supraveghere a protecției datelor din jurisdicția dvs., pentru asistență. (Rețineți că principalul sediu Cisco din UE se află în Țările de Jos. Ca atare, autoritatea noastră principală din UE este Dutch Autoritiet Persoonsgegevens.)

Actualizările Declarației de confidențialitate Cisco

Periodic, putem actualiza această Declarație de confidențialitate. Dacă modificăm Declarația de confidențialitate, vom posta versiunea revizuită aici, cu data actualizată a revizuirii. Dacă modificăm în mod substanțial Declarația de confidențialitate, este posibil să vă înștiințăm și prin alte mijloace, de exemplu, prin postarea unei notificări pe site-urile noastre web sau prin trimiterea unei notificări către dvs. În cazul în care continuați să utilizați site-ul nostru web după astfel de revizuiri, acceptați și sunteți de acord cu revizuirile și cu respectarea acestora.

Declarația de confidențialitate Cisco a fost revizuită și a intrat în vigoare pe 26 septembrie 2023.

Pentru a accesa versiunea anterioară a Declarației de confidențialitate, dați clic aici.

Întrebări, comentarii și cum ne puteți contacta

Apreciem opinia dvs. Dacă aveți întrebări sau comentarii în legătură cu această Declarație de confidențialitate trimiteți o Solicitare privind confidențialitatea sau trimiteți un e-mail la:

Directorul departamentului de confidențialitate
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 SUA

Directorul departamentului de confidențialitate din America
Cisco Systems, Inc.
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 SUA

Responsabilul cu confidențialitatea pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA)
Cisco Systems International BV
Haarlerbergweg 13-19,
1101 CH Amsterdam-Zuidoost, Țările de Jos

Responsabilul cu confidențialitatea pentru Asia, Pacific, Japonia și China (APJC)
Cisco Systems (SUA) Pte Ltd
80 Pasir Panjang Road
Level 25, Maple Tree Business City 2,
Singapore 117372

Declarație de confidențialitate

RezumatPentru informații despre ofertele suplimentare Cisco, vă invităm săconsultați Fișele privind confidențialitatea datelor din Cisco Trust Center.

Metode de contact

Formular de solicitare cu priviere la confidențialitate

Poștă: Cisco Systems, Inc.
Legal Department
170 West Tasman Dr.
San Jose, CA 95134 S.U.A.